logo

De betrokkenheid en vakmanschap van een familiebedrijf

Installatiebedrijf Mulder Sappemeer B.V. is een echt familiebedrijf, opgericht in 1925. Wij zijn een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties.

U wordt altijd snel geholpen door een team van zeer betrokken en gemotiveerde installatiemonteurs. Dit team kent geen verloop, dus zijn onze monteurs precies op de hoogte van de specifieke wensen en voorschriften van elke klant, ook van u. Door deze kennis werken wij zo efficiënt mogelijk.

De praktische aanpak

Onze praktische antwoorden op de veelzijdige vragen van onze klanten vindt u terug in de utiliteitsbouw, woningbouw en industrie. Binnen nieuwbouw, renovatie en herstructurering en service & onderhoud koppelen wij oplossingen aan uitdagende opdrachten. Onze praktische aanpak spreekt gemeenten en instellingen, aannemers, ontwikkelaars, bedrijven, kantoren en particuliere opdrachtgevers aan, en wellicht ook u.

De persoonlijke en prettige benadering

Wij benaderen u altijd persoonlijk en op een voor alle partijen prettige wijze. Een betrouwbare dienstverlening en continue kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Wij richten ons vooral op installatietechniek waar we goed in zijn, maar gaan uw unieke uitdaging niet uit de weg. Wij kennen onze opdrachtgevers en de regio. “Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen” is een belangrijk motto in ons bedrijf. Bij Mulder Sappemeer is een afspraak dan ook altijd een afspraak. We nodigen u graag uit dit zelf te ervaren.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Kwaliteit van deze tijd

We zijn in het bezit van het Kiwa KvINL procescertificaat. Dit betekent dat wij zelfborgend zijn. Ons werk wordt vooraf berekend en bepaald en na oplevering gecontroleerd en vastgelegd. Op grond van de Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) zijn wij bovendien VCA*-gecertificeerd. Dit houdt in dat ons veiligheidsbeleid getoetst wordt. De opleidingseisen die aan onze medewerkers worden gesteld, zijn hier een onderdeel van. Eveneens zijn wij lid van de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (Uneto-VNI). Voor ú de prettige waarborg voor kwaliteit van deze tijd…

MG ELECTRO SAPPEMEER B.V.

MG ELectro Sappemeer B.V. helpt u warm, luchtig, fris én energiek! Lees meer

BROCHURE

Meer informatie over ons? Download hier onze brochure! Download.

VCA-CERTIFICAAT

Meer informatie over ons VCA-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

KIWA KVINL PROCESCERTIFICAAT

Meer informatie over ons Kiwa KvINL procescertificaat? Download hier het certificaat! Download.

BRL25-certificaat

Meer informatie over ons BRL25-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

TECHNIEK NEDERLAND

Meer informatie over Techniek Nederland?

AVIC LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over AVIC leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

ALIB 2024 LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over ALIB 2024 leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

techniek nederland logo
logo_erkend_leerbedrijf-570x142
InstallQ logo RGB
Kiwa VCA logo NL
image