logo

CV-installaties van klein tot groot!

De Romeinen waren de uitvinder van de CV-installatie. Wij leggen al sinds jaar en dag daarvan de allermodernste versies aan.

Van klein tot groot

Voor grote projecten op dit terrein bevelen wij onszelf ´warm´ aan. Denk aan CV-installaties in scholen en industrie. Wij werken onder andere met cascade opstellingen, maar we komen ook graag bij u thuis. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote CV-installaties.

Onderhoud voor ongestoord functioneren

Behalve de aanleg kunnen wij ook zorgen voor het ongestoord functioneren van uw CV-installatie. Wij onderhouden de installaties van diverse bedrijven. Na de oplevering van een installatie kunnen wij, indien gewenst, uw bedrijf een onderhoudscontract aanbieden. Overigens niet alleen voor de CV-installatie, maar ook voor de jaarlijkse controle van daken en riolering- en waterleidinginstallaties. U geniet hierdoor van een bedrijfszekere installatie.

Spelregels voor particulieren

Hoewel wij voor particulieren geen onderhoudscontract hebben, bieden wij u natuurlijk wel het onderhoud van uw installaties. Wij rekenen bijvoorbeeld geen voorrijdkosten, alleen de werkelijk gemaakt kosten worden in rekening gebracht. Spreekt dit u aan? Neemt u dan contact met ons op.

Wij leveren alle merken CV-ketels

We leveren en onderhouden wij alle merken CV-installaties. Hieruit maken wij voor uw specifieke situatie een weloverwogen keuze. Regelmatig verschijnen er nieuwere en energiezuinige CV-ketels op de markt. Wij volgen die trends op de voet en onze medewerkers kennen veruit de meeste merken door en door. Met plezier geven wij u een onafhankelijk advies.

Benieuwd naar onze merken?

U kunt uzelf alvast oriënteren via deze sites.
www.awb.nl
www.remeha.nl
www.nefit.nl

Zelfbouw: begeleid zelf aan de slag

Wilt u liever zelf aan de slag? Ook dan kunt u optimaal profiteren van onze kennis. Wij maken een heldere offerte en bij opdracht een tekening en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Komt u tijdens uw karwei problemen tegen? Dan staan wij u uiteraard graag met raad en daad bij.

Handig: een eigen onderdelenwinkel

Ook wanneer u slechts één of enkele onderdelen nodig heeft, kunt u bij onze winkel terecht. Onze medewerker voorziet u graag van informatie en advies.

Schone warmte: goed voor u, goed voor het milieu

Moderne CV-ketels hebben een schone verbranding. Ook zijn deze zuinig met aardgas en bieden zij een hoog rendement. Bijna alle ketels zijn uitgevoerd zonder waakvlam en met een modulerende regeling. Dit betekent dat de ketel bij een geringe warmtevraag laag brandt en bij veel warmtevraag hoog. Dit in tegenstelling tot oude ketels die óf aan óf uit zijn. Moduleren komt het gasverbruik, het milieu en het comfort ten goede. U en de aarde profiteren hiervan dus samen.

Lage temperatuur verwarming: een hoger rendement uit HR-ketels

Lage Temperatuur (LT)-verwarmingssystemen halen een hoger rendement uit HR-ketels. Ook maken deze de toepassing mogelijk van warmtepompen. Vloerverwarming biedt 's winters een hoge mate van thermisch comfort. Een zeer goede oplossing is het gebruik van vloer- of wandverwarming als basisverwarming. Fluctuaties in de ruimtetemperatuur vangt u op met behulp van een snel reagerende warmtebron. Bij de toepassing van gebalanceerde ventilatie is de toevoerlucht hiervoor geschikt. Bij zeer goed geïsoleerde woningen en andere gebouwen met een geringe warmtevraag zijn hiervoor radiatoren of convectoren geschikt.

BRL 6000-25 certificering

Na uitstel van de ingangsdatum van 1 januari 2023 is de BRL 6000-25 (CO-stelsel) in werking getreden op 1 april 2023. Sinds die datum mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven en –monteurs met een Bewijs van Vakmanschap (CO-erkenning) werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen die aan een gebouw gebonden zijn. Dit is een gevolg van het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties welke staat in het Bouwbesluit. Deze wet wordt ook wel de Gasketelwet genoemd. Ons bedrijf is BRL 6000-25 gecertificeerd sinds 16 december 2022, zie in de kolom hiernaast de link naar ons certificaat.

MG ELECTRO SAPPEMEER B.V.

MG ELectro Sappemeer B.V. helpt u warm, luchtig, fris én energiek! Lees meer

BROCHURE

Meer informatie over ons? Download hier onze brochure! Download.

VCA-CERTIFICAAT

Meer informatie over ons VCA-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

KIWA KVINL PROCESCERTIFICAAT

Meer informatie over ons Kiwa KvINL procescertificaat? Download hier het certificaat! Download.

BRL25-certificaat

Meer informatie over ons BRL25-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

TECHNIEK NEDERLAND

Meer informatie over Techniek Nederland?

AVIC LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over AVIC leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

ALIB 2024 LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over ALIB 2024 leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

techniek nederland logo
logo_erkend_leerbedrijf-570x142
InstallQ logo RGB
Kiwa VCA logo NL
image