logo

Gas Water en Riolering: continuïteit verzekerd

Wij zijn uw specialist op het gebied van gas- en waterleidingen en rioleringen. Dit werk doen wij zowel voor particulieren als voor aannemers, industrie, gemeenten en instellingen. Onze vakmensen leggen de installatie voor u aan en zorgen dat deze vanaf het eerste moment werkt zoals beloofd. Zowel in uw woning, kantoor als bedrijfspand is uw comfort maximaal.

Wilt u zelf aan de slag?

Dat kan uiteraard ook! Sterker nog: wij delen onze kennis graag met u. Denk aan advisering bij het aankopen van materiaal en onderdelen en het voor u maken van tekeningen en berekeningen. Door die ondersteuning schaft u altijd het juiste materiaal in de juiste hoeveelheid aan. U werkt met hetzelfde materiaal dat professionals gebruiken. Stuit u tijdens uw werkzaamheden op problemen? Dan staan wij u altijd bij met adviezen en zonodig helpen we graag een handje

Kent u onze winkel al? Hier verkopen wij een keur aan losse onderdelen

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Vraagt u het gerust aan onze bereidwillige medewerker. Hij voorziet u vlot en vakkundig van een praktisch advies.

Service en onderhoud: goed geregeld

Service en Onderhoud van uw installatie is minstens zo belangrijk als een goede plaatsing. Als een installatie geen of slecht onderhoud krijgt, kan dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik.

Het uiteindelijke doel van gericht en zorgvuldig onderhoud is het bewerkstelligen van een langere levensduur van de installatie. Bovendien moeten installaties voldoen aan de geldende wettelijke eisen, regels en verplichtingen. Bijvoorbeeld periodieke keuringen van stookinstallaties, NEN-normen of Arbowet.

Legionella: van analyseren tot beheren

Alle eigenaren van gebouwen met collectieve watervoorzieningen of leidingnetten zijn verplicht een risicoanalyse uit te (laten) voeren. Bedoeld om te bepalen of er gevaar bestaat voor besmetting met de legionellabacterie. Mulder is zeer ervaren in het uitvoeren van deze risicoanalyse voor u. Bovendien kunnen wij een beheersplan voor u opstellen. Alle collectieve waterleidingsinstallaties dienen tevens te voldoen aan het VEWIN-werkblad 1.4 G.

Wilt u meer weten?

Vul dan uw gegevens vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op! Uiteraard verplicht dit u tot niets.

MG ELECTRO SAPPEMEER B.V.

MG ELectro Sappemeer B.V. helpt u warm, luchtig, fris én energiek! Lees meer

BROCHURE

Meer informatie over ons? Download hier onze brochure! Download.

VCA-CERTIFICAAT

Meer informatie over ons VCA-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

KIWA KVINL PROCESCERTIFICAAT

Meer informatie over ons Kiwa KvINL procescertificaat? Download hier het certificaat! Download.

BRL25-certificaat

Meer informatie over ons BRL25-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

TECHNIEK NEDERLAND

Meer informatie over Techniek Nederland?

AVIC LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over AVIC leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

ALIB 2024 LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over ALIB 2024 leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

techniek nederland logo
logo_erkend_leerbedrijf-570x142
InstallQ logo RGB
Kiwa VCA logo NL
image