logo

Luchtbehandeling: lucht om te leven

Elk lichaam werkt, slaapt, studeert en recreëert beter in gezonde lucht. Toch is het vaak slecht gesteld met het binnenklimaat in huizen, bedrijven en scholen. Ingrijpend voor wie zich realiseert dat mensen gemiddeld ongeveer 70% van hun tijd binnen doorbrengen. Vergaande isolatiemaatregelen hebben de kwaliteit van het binnenmilieu zeker geen goed gedaan. Ventilatie is dan ook letterlijk van levensbelang.

Klimaatbeheersing: meer gezondheid, meer plezier, meer arbeid

Onder klimaatbeheersing verstaan wij koeling, verwarming, luchtbehandeling en ventilatie. Samen houden zij uw woon- en werkklimaat optimaal. Uw investering in klimaatbeheersing verdient zich snel terug door meer gezondheid, meer plezier en meer arbeidsproductiviteit.

Altijd een maatwerkoplossing

Wij zijn uw adviseur én leverancier van alle vormen van luchtbehandeling. We kennen de voordelen en mogelijkheden van verschillende soorten luchtbehandeling. Op basis hiervan stemmen wij de voor u beste oplossing op maat samen.

Mechanische ventilatie: voortdurend ventileren

Over ventileren bestaan nogal wat misverstanden. Veel mensen denken dat een tijdje het raam openzetten voldoende is. Echter, na een half uurtje is de frisse lucht verdwenen en hopen vocht en bepaalde stoffen zich weer op in uw woning of bedrijfspand. Klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties liggen dan op de loer. Ons oprechte advies is om samen met ons te koersen op een constante ventilatie. Net zoals dat voor u cruciaal is, kan dan ook uw huis of bedrijfspand de hele dag ademhalen. Goed ventileren, is 24 uur per dag ventileren. We leggen u graag vrijblijvend uit hoe wij die optimale situatie ook voor u kunnen bereiken.

Airconditioning: beheersing van uw binnenklimaat

In huis en op kantoor wilt u zich gewoon lekker kunnen voelen. Echter, ongunstige klimaatomstandigheden in uw woning, werkruimte of op kantoor leiden tot energieverlies, concentratie- of zelfs gezondheidsproblemen. Met airconditioning maakt u een bewuste keuze om het binnenklimaat te beheersen. De ruimte waarin u woont, slaapt of werkt kunt u koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en van verse buitenlucht voorzien. Wij leveren airco-units en complete luchtbehandelingssystemen voor uw woning of bedrijfspand. Wij adviseren u graag.

MG ELECTRO SAPPEMEER B.V.

MG ELectro Sappemeer B.V. helpt u warm, luchtig, fris én energiek! Lees meer

BROCHURE

Meer informatie over ons? Download hier onze brochure! Download.

VCA-CERTIFICAAT

Meer informatie over ons VCA-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

KIWA KVINL PROCESCERTIFICAAT

Meer informatie over ons Kiwa KvINL procescertificaat? Download hier het certificaat! Download.

BRL25-certificaat

Meer informatie over ons BRL25-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

TECHNIEK NEDERLAND

Meer informatie over Techniek Nederland?

AVIC LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over AVIC leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

ALIB 2024 LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over ALIB 2024 leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

techniek nederland logo
logo_erkend_leerbedrijf-570x142
InstallQ logo RGB
Kiwa VCA logo NL
image