logo

Dakbedekking: degelijk op het dak

Een goed, stevig en waterdicht dak is van groot belang voor het behoud van uw pand of woning. Voor de beste dakbedekking en toepassing daarvan kunt u ons snel en solide inschakelen.

Wij werken met verschillende materialen bij dakbedekkingen en goot- en wandbekledingen. Hierbij geven wij 10 jaar garantie op de gebruikte materialen. Graag gaan wij voor u aan de slag vanaf één vierkante meter tot en met de grote daken van kantoren en bedrijven.
Sterke merken, gegarandeerde kwaliteit!

Garantgum dakbedekking: verkrijgbaar in diverse varianten

Prima, ook dan kunt u optimaal profiteren van onze kennis. Wij maken een tekening en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Dit leggen wij vast in een heldere offerte. Komt u tijdens uw karwei problemen tegen? Dan staan wij u graag met raad en daad bij.

Noviteiten

Sopranature Toundra Alveo: eenvoudig en afdoende

Een eenvoudig groendak systeem, aan te brengen door de dakbedekker.

SopraSolar: zonne-energie voor het platte of licht hellende dak

Een compleet assortiment zonne-energie oplossingen voor op het platte of licht hellende dak. Met behulp van de Soprasolar Fix Evo kunt u eenvoudig zonnepanelen plaatsen op uw bestaande dakbedekking.

TV503 hechtprimer in drukvat

De hechtprimer eenvoudig, schoon en netjes aanbrengen op uw opstanden is tegenwoordig heel snel mogelijk met de vertrouwde TV503 hechtprimer in een drukvat.

Aquadère primer: veelzijdig en milieuvriendelijk

Ondergronden primeren op milieuvriendelijke wijze? Geen probleem met de aquadère. Deze primer is op waterbasis en geschikt voor diverse ondergronden.

Alsan Flashing: veelzijdige voordelen

Vloeibaar, zelfegaliserend, UV-bestendig, vuurvrij een naadloos waterdichtingssysteem voor een snelle en perfecte afwerking van opstanden, dakranden en allerhande dakdetails.

Derbigum: weergaloze sterkte

Wij leveren alle dakbedekkingsystemen van Derbigum zoals het unieke Derbigum SP. Dit product biedt een unieke bescherming van uw gebouw en binnenzijde tegen waterschade. Het Derbigum-membraan is vervaardigd uit gemodificeerd bitumen met een dubbele inlage (glasvlies en polyester gescheiden) voor een weergaloze sterkte, weerstand tegen UV-stralen, stabiliteit en gebruiksduur. Bovendien is Derbigum brandwerend en voldoet daarmee aan de wettelijke eisen.

Benieuwd?
Kijkt u dan op www.derbigum.nl

Combinatie van dakbedekking en zonne-energie

Wilt u ook van zonne-energie gebruik maken? Dan adviseren wij u graag Derbisolar. Dit is een exclusieve combinatie van een zeer duurzaam waterdichtingsmembraan DERBIBRITE NT en amorfe fotovoltaïsche zonnecellen. U profiteert zo van zonne-energie en groene stroom en bespaart aanzienlijk op uw energiekosten. Op Derbisolar geven wij maar liefst 20 jaar garantie.

Kunststof banen: ideaal voor de industrie

Eveneens verwerken wij kunststof banen van het merk Wolfin. De banen van Wolfin hebben een goede chemische resistentie. Ze worden daarom vaak toegepast in de industrie. De banen zijn door ons leverbaar en toepasbaar in verschillende diktes en kleuren.

MG ELECTRO SAPPEMEER B.V.

MG ELectro Sappemeer B.V. helpt u warm, luchtig, fris én energiek! Lees meer

BROCHURE

Meer informatie over ons? Download hier onze brochure! Download.

VCA-CERTIFICAAT

Meer informatie over ons VCA-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

KIWA KVINL PROCESCERTIFICAAT

Meer informatie over ons Kiwa KvINL procescertificaat? Download hier het certificaat! Download.

BRL25-certificaat

Meer informatie over ons BRL25-certificaat? Download hier het certificaat! Download.

TECHNIEK NEDERLAND

Meer informatie over Techniek Nederland?

AVIC LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over AVIC leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

ALIB 2024 LEVERINGSVOORWAARDEN

Meer informatie over ALIB 2024 leveringsvoorwaarden? Download hier de voorwaarden! Download.

techniek nederland logo
logo_erkend_leerbedrijf-570x142
InstallQ logo RGB
Kiwa VCA logo NL
image